Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής εκθετών για τη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση Hannover Messe 202
Hannover Messe 202

Από 12 μέχρι 16 Απριλίου 2021 θα ανοίξει τις πύλες της η HANNOVER MESSE, η μεγαλύτερη Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση, την οποία διοργανώνει για 74η φορά ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Αννοβέρου, ανακοινώνοντας ότι μέχρι τις 31.10.2020 θα διαρκέσει η περίοδος πρόωρης κράτησης (Early Bird), οπότε θα ισχύσουν προνομιακές τιμές για δηλώσεις συμμετοχής εκθετών.

 

Ακολουθώντας τη γενικότερη τάση του ψηφιακού μετασχηματισμού της παγκόσμιας αγοράς, η HANNOVER MESSE αναπροσάρμοσε τη στρατηγική της, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση του ρόλου της ως η κορυφαία «βιτρίνα» βιομηχανικής τεχνολογίας στον κόσμο. Πλέον η δομή της προσδιορίζεται από επτά βασικά πεδία, στα οποία βασίζεται η προσέγγισή της στους κύριους άξονες της βιομηχανίας, της ενέργειας και των logistics.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου σε Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 019, E-Mail: [email protected] ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.hannovermesse.de.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις