Biofach / Vivaness eSpecial 2021
Biofach / Vivaness eSpecial 2021.

Ο κλάδος των φυσικών και βιολογικών προϊόντων θα συναντηθεί και πάλι, αυτή τη φορά διαδικτυακά, στην ψηφιακή eSPECIAL διοργάνωση των εμπορικών εκθέσεων BIOFACH into organic κορυφαία παγκοσμίως διεθνή έκθεση βιολογικών τροφίμων, VIVANESS into natural beauty, διεθνή έκθεση φυσικών καλλυντικών και που θα πραγματοποιηθεί 17 - 19 Φεβρουαρίου 2021.

Τα τελευταία 31 χρόνια, το εκθεσιακό δίδυμο των BIOFACH και VIVANESS έχει εξελιχθεί σε ένα εντυπωσιακό highlight του κλάδου των βιολογικών. Στη φυσική διοργάνωση τον Φεβρουάριο του 2020 συμμετείχαν συνολικά 3.448 εκθέτες από 189 χώρες, από τους οποίους οι 290 στη VIVANESS, ενώ προσέλκυσε 45.561 εμπορικούς επισκέπτες από 136 χώρες του κόσμου.

Παρουσιάσεις εκθετών - δικτύωση -  συνέδριο

H ψηφιακή πλατφόρμα  BIOFACH / VIVANESS 2021 eSpecial παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα καινοτόμων επιλογών, όπως εταιρικές παρουσιάσεις και παρουσιάσεις προϊόντων, συζητήσεις και διαλόγους όπως round tables και άλλες μορφές δικτύωσης με ειδικούς του κλάδου. Οι εξελιγμένες λειτουργίες match making  που βοηθούν τoυς ενδιαφερόμενους να βρουν τους σωστούς συνεργάτες, αποτελούν ένα ακόμα αναπόσπαστο μέρος της μορφής eSpecial. Η BIOFACH και η VIVANESS 2021 προσφέρουν επίσης στην κοινότητα  βιολογικών τροφίμων και φυσικών/βιολογικών καλλυντικών εκτεταμένη πρόσβαση σε ανταλλαγή γνώσεων στο συνέδριο BIOFACH & VIVANESS Congress, το οποίο έχει παγκόσμια εμβέλεια. Το κύριο θέμα του συνεδρίου το 2021 θα είναι: “Shaping Transformation. Stronger. Together.”

Η ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για τους παραγωγούς, κατασκευαστές, τους αγοραστές, τους εμπόρους βιολογικών τροφίμων & φυσικών/βιολογικών καλλυντικών και τους παρόχους υπηρεσιών να κάνουν νέες επιχειρηματικές επαφές και να γνωρίσουν την ποικιλία των προϊόντων.

Ενημερωθείτε περισσότερο στις ιστοσελίδες:

www.biofach.de/en

www.vivaness.de/en

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις