Σε ψηφιακή μορφή, το Φθινόπωρο, η LIGNA 2021
Σε ψηφιακή μορφή, το Φθινόπωρο, η LIGNA 2021

Σε ψηφιακή μορφή πραγματοποιείται, ειδικά φέτος, η Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Ξύλου και Δασοκομίας LIGNA, μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής Deutsche Messe AG, να ακυρώσει την διενέργεια της εκδήλωσης με το παραδοσιακό της μοντέλο, λόγω του συνεχιζόμενου υψηλού επιπέδου μετάδοσης της πανδημίας παγκοσμίως, της αργής εξέλιξης των εμβολιασμών και των συνεχιζόμενων ταξιδιωτικών περιορισμών.

 

Η διοργάνωση, που λαμβάνει χώρα ανά διετία τον Μάιο, είχε αναβληθεί για τις 27 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου 2021, οπότε, πλέον, η επόμενη Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Ξύλου και Δασοκομίας LIGNA, της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, θα ανοίξει τις πύλες το 2023, από 15 έως 19 Μαΐου, στο Αννόβερο.

 

«Οι αβεβαιότητες λόγω της πανδημίας παραμένουν πολύ υψηλές παγκοσμίως, οπότε σε στενή συνεργασία με το VDMA Woodworking Machinery, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη LIGNA 2021», δηλώνει ο Δρ. Jochen Köckler, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Deutsche Messe AG. «Για να προσφέρουμε στον κλάδο μια πλατφόρμα για καινοτομίες, γνώσεις, ανταλλαγή πληροφοριών και δικτύωση, εναλλακτικά θα δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα ψηφιακής δικτύωσης και περιεχομένου, που θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ προγραμματίζουμε για τις αρχές καλοκαιριού του 2022 τη διοργάνωση του συνεδρίου Rosenheim LIGNA. Και για τις δύο μορφές εκδηλώσεων, ενσωματώνουμε τις πολλές - νέες γνώσεις και τις θετικές εμπειρίες που αποκτήσαμε από την πρόσφατη HANNOVER MESSE Digital Edition», πρόσθεσε ο Δρ. Jochen Köckler.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες, αλλά και για να συμμετάσχει στην επόμενη έκθεση, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.ligna.de  και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις