Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) –Γαστρονομίας και Οίνου
Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) –Γαστρονομίας και Οίνου

Η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) –Γαστρονομίας και Οίνου ανοίγει τις πύλες της 22-24Οκτωβρίου 2021 στο Ψηφιακό Εκθεσιακό –Συνεδριακό Κέντρο της MactMediaGroup. Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού –Γαστρονομίας και Οίνου Θα πραγματοποιηθεί Παγκόσμιο Συνέδριο Θεματικού Τουρισμού σε συνεργασία με την της Διάσκεψη των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (ConferenceofPeripheralMaritimeRegionsCPMR)και άλλες διεθνής ενώσεις ( οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα ) .

Θα πραγματοποιηθούν VirtualΒ2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες του χώρου. Η έκθεση Θεματικού Τουρισμού θα συναντήσει την Γαστρονομία και τον Οίνο της Ελλάδας. Στα πλαίσια της Γαστρονομίας θα παρουσιαστεί σε ειδικό συνέδριο η σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον Τουρισμό , θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση και μελέτης που έχει γίνει και θα ακολουθήσει συζήτηση με παράγοντες του τουρισμού και του πρωτογενή τομέα.

Η έκθεση τελεί υπό τηναιγίδατωνΥπουργείωνΤουρισμούκαιΑγροτικήςΑνάπτυξηςκαιΤροφίμων,τουΥπουργείοΝαυτιλίαςκαιΝησιωτικήςΠολιτικής,τουΕλληνικούΟργανισμούΤουρισμού(ΕΟΤ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων(ΣΕΤΕ), της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος(ΣΕΤΚΕ) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών(ΕΒΕΑ),του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς(ΕΒΕΠ),της Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής &Αργοσαρωνικού(ΕΞΑΑΑ), του Επιμελητηριακού Όμιλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών(Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών(Ε.Δ.Μ.Ν),της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, της Conference of Peripheral Maritime Regions CPMR. H Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού )Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες. Οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις