Η έκθεση Έξποτροφ επιστρέφει στο MEC Παιανίας από 18 έως 20 Φεβρουαρίου
Η έκθεση Έξποτροφ επιστρέφει στο MEC Παιανίας από 18 έως 20 Φεβρουαρίου

Η Έξποτροφ έρχεται το 2022 με περισσότερες καινοτόμες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία Covid-19.

Η 8η Έξποτροφ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά φέτος την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κι έχει οργανώσει πληθώρα μαγειρικών εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους, όπως αλλαντικά, βότανα, μέλι, ελαιόλαδο και φυσικά τα παραδοσιακά τυριά.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η ενότητα «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» επιστρέφει με γαστρονομικές προτασεις. Διακεκριμένοι chef ετοιμάζουν εμπνευσμένες συνταγές, χρησιμοποιώντας τα premium προϊόντα των παραγωγών της έκθεσης. Μέσα από μια διαδραστική εμπειρία οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα της χώρας μας, αλλά και για τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης. Επιπλέον, στο stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» οι λάτρεις της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στοχευμένα workshops και θεματικές παρουσιάσεις.

Τέλος, τα Athens Fine Food Awards (AFFA), τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης της χώρας θα έχουν την δική τους ξεχωριστή παρουσία στην 8η Έξποτροφ. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα βραβευτούν τα προϊόντα εκείνα που ξεχώρισαν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την καινοτομία και την συσκευασία τους. Αξίζει να σημειωθεί πως στα AFFA παίρνουν μέρος εκατοντάδες προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς κάθε χρόνο, τα οποία διαγωνίζονται σε 27 κατηγορίες αξιολόγησης.

Νέα εποχή ψηφιακών συναντήσεων

Σημειώνεται ότι η Έξποτροφ διοργανώνει όλες τις εμπορικές B2B συναντήσεις ψηφιακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.thedelifair.gr. Όλες οι εμπορικές Β2Β συναντήσεις θα διεξαχθούν σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα μετά την έκθεση. Οι παραγωγοί που επιθυμούν να συνάψουν εμπορικες συμφωνίες, από όποια γωνιά της Ελλάδος κι αν βρίσκονται, έχουν τώρα την ευκαιρία να κλείσουν το ραντεβού τους με Ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις, εύκολα και με ασφάλεια από τον δικό τους χώρο.

Τη διοργάνωση της 8ης Έξποτροφ – The Greek Fine Food Exhibition έχει αναλάβει η RM International.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις