ASIA FRUIT LOGISTICA: 2 με 4 Νοεμβρίου 2022 η Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών
ASIA FRUIT LOGISTICA: 2 με 4 Νοεμβρίου 2022 η Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών

Τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, ASIA FRUIT LOGISTICA, για τις 2 με 4 Νοεμβρίου 2022 αλλά και τη νέα τοποθεσία στην Μπανγκόκ, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Ειδικότερα, η ASIA FRUIT LOGISTICA μετέφερε τη διεξαγωγή της στο Εκθεσιακό Κέντρο Queen Sirikit National Convention Center (QSNCC) στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, όπου θα γιορτάσει φέτος την 15η επέτειό της.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 800 εκθέτες και πάνω από 12.000 εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο, με σκοπό να συναντηθούν στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση της Ασίας για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά.

 

Σημειώνεται δε, ότι το επιτυχημένο συνέδριο, Asiafruit Congress, που συνοδεύει την έκθεση, θα διεξαχθεί στην ίδια τοποθεσία, ξεκινώντας μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, την 1η Νοεμβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Fruitnet στις 7 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του, για να υποστηρίξει τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2022, με σκοπό την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί, για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση και τη συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.asiafruitlogistica.com/.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις