Κρέας και παρασκευάσματα, προκλήσεις και προοπτικές του κλάδου

Η ΠΕΤΕΤ οργανώνει θεματικό τραπέζι συζήτησης με θέμα Κρέας και παρασκευάσματα, προκλήσεις και προοπτικές στα πλαίσια της έκθεσης MDF 2022, Σάββατο 12/11/2022, ώρα 12.00. στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ Αεροδρόμιο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Πολυθεματική έκθεση

MDF Metropolitan Expo Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 
Σάββατο 12/11/2022 ώρα έναρξης 12:00, Αίθουσα ημερίδων

Συντονίστρια: Ευθυμία Γκαντή – Τεχνολόγος τροφίμων

ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
με θέμα: Κρέας και παρασκευάσματα, προκλήσεις και προοπτικές του κλάδου.

12:00-12:15 Προσέλευση
Συμμετέχοντες ομιλητές
Ηλίας Αλεξίου, Τεχνολόγος Τροφίμων Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ, Επιθεωρητής Περιφέρειας Αττικής
Χρήστος Βογιάνου, Τεχνολόγος Τροφίμων , Provil A.E.
Γιώργος Μπόσκου, Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Ευάγγελος Μπελετσιώτης, Μοριακός Βιολόγος Ph ,Erganal Εργαστήρια αναλύσεων
Παναγιώτης Κατοίκος , Κτηνίατρος, M.Sc.
Μαργαρίτα Τσάκωνα, Γεωπόνος-Επιστήμων τροφίμων
Μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις