Θεσσαλονίκη: Aπό 2 έως 5 Φεβρουαρίου η 12η «Zootechnia»
Θεσσαλονίκη: Aπό 2 έως 5 Φεβρουαρίου η 12η «Zootechnia»

Η έκθεση αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και στοχεύει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για όλες τις νέες εξελίξεις στην κτηνοτροφία και στην πτηνοτροφία, προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων. Παρούσες θα είναι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες και θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους.

Τη Zootechnia, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo, θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων το Pet Festival -έκθεση ζώων συντροφιάς και ζωοφιλίας- και το Σαλόνι Αλόγου, ένα αφιέρωμα σε φυλές αλόγων.

Ακόμη θα πραγματοποιηθεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του, ενώ το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Διατροφής του Τµήµατος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστηµών Υγείας του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, θα αναδείξουν το ελληνικό αυγό µέσα από την µακρόχρονη ερευνητική τους εμπειρία στην ανάπτυξη καινοτόµων προϊόντων αυγού και στην υιοθέτηση ορθών πρακτικών εκτροφής.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις