Πληρωμές για τις αυτόχθονες φυλές στην Αχαΐα

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Αχαΐας ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς της Δράσης 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης ότι αναρτήθηκαν οι καταστάσεις πληρωμών δικαιούχων και απορριπτόμενων παραγωγών για το έτος εφαρμογής 2014 στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας.

Ειδικότερα πρόκειται να πληρωθεί 1 δικαιούχος με συνολικό ποσό ενίσχυσης 6.700,00 € στη δράση 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων».

Οι ενστάσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Αχαΐας (Πανεπιστημίου 171, Πάτρα) εντός πέντε εργασίμων ημερών και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την Επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων στην ορθότερη και αντικειμενικότερη εξέταση τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αχαΐας (τηλέφωνο επικοινωνίας 2610450217, αρμόδιος υπάλληλος κ. Βασίλης Παρλάντζας).

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις