Αίτηση καταχώρησης της ονομασίας "ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ" στο Μητρώο των ΠΟΠ -ΠΓΕ

Οι Μελισσοκομικοί Σύλλογοι Ανατολικής Κρήτης, Λασιθίου και Χανίων καθώς και οι Μελισσοκομικοί Συνεταιρισμοί Ηρακλείου και Ρεθύμνου υπέβαλαν στη Δ/νση Συστημάτων Ποιότητας, Βιολογικής Παραγωγής & Γεωγραφικών Ενδείξεων του ΥΠΑΑΤ (Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ & άλλων Συστημάτων Ποιότητας) αίτηση καταχώρισης της ονομασίας "ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ" στο Ενωσιακό Μητρώο ΠΟΠ-ΠΓΕ ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης. Η εν λόγω αίτηση αφού αξιολογήθηκε, δημοσιοποιείται από το ΥΠΑΑΤ σύμφωνα με το άρθρο 3 της αρ. 261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 406Β), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Κατά της ως άνω αίτησης καταχώρισης έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση μέχρι και την 09/05/2016 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική Επικράτεια. Οι ενστάσεις συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος V της παραπάνω ΚΥΑ, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, και υποβάλλονται στην παραπάνω αρμόδια Δ/νση του ΥΠΑΑΤ, εντός της ορισμένης προθεσμίας. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αίτημα καταχώρησης της ονομασίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/2012-02-02-07-52-07/enstaseis.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι, δύνανται να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που αφορούν το σχετικό φάκελο μετά από σχετική αίτησή τους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις