Πρώιμη συγκομιδή: Οι πίνακες με την τελική κατάταξη ένταξης των δικαιούχων
Πρώιμη συγκομιδή: Οι πίνακες με την τελική κατάταξη ένταξης των δικαιούχων

Έως τις 5 Ιουλίου μπορούν οι δικαιούχοι αμπελοκαλλιεργητές να προχωρήσουν στο μέτρο της πρώιμης συγκομιδής της περιόδου 2020 – 2021. Στο μεταξύ, αναρτήθηκαν οι πίνακες με την τελική κατάταξη ένταξης των δικαιούχων, οι οποίες συμπληρώθηκαν με βάση τους διοικητικούς ελέγχους, που πραγματοποίησαν οι περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και προτεραιότητας.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες ΕΔΩ

Να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής προχωρούν στην έκδοση αποφάσεων ένταξης στο πρόγραμμα πρώιμης για κάθε αποδεκτή αίτηση, που περιλαμβάνεται στον τελικό πίνακα κατάταξης δικαιούχων ένταξης στο μέτρο, το αργότερο μέχρι την 30 Ιουνίου 2021.

Ο κάθε δικαιούχος έχει το δικαίωμα να παραιτηθεί από την εφαρμογή του προγράμματος, χωρίς ποινή,-ενημερώνοντας εγγράφως την αρμόδια ∆.Α.Ο.Κ- εντός τριών ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

Η διενέργεια της πρώιμης συγκομιδής από τους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 5 Ιουλίου 2021.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση του μέτρου οι τελικοί δικαιούχοι υποβάλλουν αίτηση πληρωμής στις αρμόδιες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής το αργότερο έως την 9η Ιουλίου 2021.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις