ΑΚΚΕΛ προς υφυπουργό Αμυρά: Τώρα θυμηθήκατε τους κυνηγούς  για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα;
ΑΚΚΕΛ προς υφυπουργό Αμυρά: Τώρα θυμηθήκατε τους κυνηγούς για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα;

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργος Αμυράς, έκανε ... επείγουσα έκκληση να ενεργοποιηθούν οι κυνηγοί για να λυθεί το πρόβλημα με τα αγριογούρουνα που έχουν φτάσει μέσα στις πόλεις.

Οργή και γέλια προκαλούν τέτοιες κυβερνητικές θεατρικές παραστάσεις. Στις αρχές Νοεμβρίου το ΑΚΚΕΛ είχε στείλει επιστολή στο Υπουργείο του κ. Αμυρά «για να αρθεί η ακατανόητη και βλακώδης απαγόρευση κυνηγιού και ψαρέματος ως μέτρο κατά του κορονοϊού». Τότε μας αγνοούσαν όλους όταν τους λέγαμε, μαζί με τους κυνηγούς, ότι κάνουν βλακείες με τις απαγορεύσεις (και καλά την ... ηγεσία που έπαιζαν ότι είναι) δήθεν για τον κορονοϊό. Τώρα ο Αμυράς πρωταγωνιστεί σε δραματική παράσταση;

 

            Η Επιστολή του Νοεμβρίου 2020 στο Υπουργείο και με κοινοποίηση σε Μητσοτάκη:

 

--------------------------------------

ΣΧΕΤ.:           Άρση της απαγόρευσης για το κυνήγι και ψάρεμα εν μέσω lockdown

 

            Κύριε Υπουργέ,

 

Δύο από τα θύματα μετά από το δεύτερο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, είναι το κυνήγι και το ψάρεμα. Με τη γνώριμη μέθοδο που εφαρμόζει η κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχετε, αυθαίρετα και χωρίς λογοδοσία ή αναλογικότητα στις ενέργειες, που τις δικαιολογεί ως μέτρα κατά του κορονοϊού, έθεσε απαγόρευση και ουσιαστικά σε αυτά που είναι αθλήματα, όπως το κυνήγι, όπου ο πολίτης είναι μόνος του μέσα σε μία ανοιχτή έκταση και είναι εξαιρετικά απίθανο έως πρακτικά αδύνατο να μολύνει άλλους ή να μολυνθεί ο ίδιος από οποιαδήποτε μεταδιδόμενη ασθένεια. Ομοίως φυσικά ισχύουν για το ψάρεμα.

Σάς καλούμε να προχωρήσετε σε ενέργειες που θα σταματήσουν την απαγόρευση για το κυνήγι και το ψάρεμα απλώς διότι είναι εκτός πραγματικότητας και φυσικά δεν δικαιολογείται επιστημονικά ή κοινωνικά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Επίσης σάς καλούμε να επιδείξετε επιτέλους ατομική ευθύνη και να παραδεχτείτε στην κυβέρνηση ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του υγειονομικού κινδύνου άσχετα αν είναι απλή επιδημία, πανδημία κλπ, ήταν και είναι αποτυχημένα και αδικαιολόγητα εχθρικά εναντίων των πολιτών. Οι πολίτες  αμφισβητούν εσάς ως κυβέρνηση και πολύ ορθά δεν σας εμπιστεύονται διότι αποτελείτε ένα συνονθύλευμα διαπαραταξιακής διαφθοράς από όλα τα κόμματα που είχαν περάσει και κυρίως αυτά που στήριξαν και προώθησαν τα μνημόνια. Δεν είναι δυνατόν να κατηγορείτε οποιουσδήποτε δεν δέχονται τον Δρ. Γιόζεφ Μέγκελε να κάνει πειραματισμούς πάνω τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση αφού άρετε την απαγόρευση στο κυνήγι και στο ψάρεμα, ο κ. πρωθυπουργός να παραδεχτεί ότι κακώς δεν μπήκε σε καραντίνα ώστε να αποδείξει ότι ο ίδιος έχει κοινωνική ευθύνη και ατομική ευθύνη όταν αποδείχτηκε ότι έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα, τον βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση, στην Σαμοθράκη.

 

           

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις