ΑΚΚΕΛ: Θα δώσει η κυβέρνηση στους πραγματικούς κτηνοτρόφους τα 4,5 εκατομ. που επιστρέφουν ... κτηνοτρόφοι  χωρίς ζώα;

«Τα πρώτα αποτελέσματα στην περιοχή των Δωδεκανήσων από την διασταύρωση με τα δεδομένα του Κτηματολογίου, έδειξαν πολύ ισχυρές ενδείξεις παράτυπων διαδικασιών και δημιουργίας τεχνητών συνθηκών λήψης ενισχύσεων, και τα οποία διαβιβάσθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές κατόπιν αιτήματός τους» ανακοίνωσε ο Ελληνικός Οργανισμός πληρωμών των κοινοτικών ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), επιβεβαιώνοντας το ΑΚΚΕΛ και δικαιώνοντας τους αγώνες μας να μην δίνονται κοινοτικές επιδοτήσεις σε «μαϊμού» κτηνοτρόφους, γεωργούς κλπ. Επιτέλους !

            Το ΑΚΚΕΛ έχει κάνει αρκετές αναφορές στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ώστε κανείς να μην μπορεί να ενεργοποιεί δικαιώματα βοσκοτόπων, χωρίς αντίστοιχη κατοχή ζώων και τελικά το καταφέραμε να υπάρχει ως πρόταση για τη νέα ΚΑΠ από Ελληνικής πλευράς.

Μόνο στα Δωδεκάνησα, 431 κτηνοτρόφοι χωρίς ζώα θα κληθούν να επιστρέψουν 4,5 εκ. ευρώ. Και δεν είναι μόνον αυτοί. Το ΥΠΑΑΤ θα συνεχίσει τους ελέγχους και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας; Θα διοχετεύσει αυτά τα χρήματα και τα οποία άλλα προκύψουν στους πραγματικούς δικαιούχους που είναι οι πραγματικοί κτηνοτρόφοι ή θα διατεθούν για κομματική εκμετάλλευση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις