Δηλώσεις συγκομιδής παραγωγών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, ότι υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν.(ΕΚ) 436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά.

Ειδικότερα για το έτος 2014, οι Δηλώσεις Συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. www.minagric.gr. Η ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και λήγει στις 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην έδρα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλ/νίας (Διοικητήριο - Μεσολόγγι) και στους αρμόδιους υπαλλήλους της Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνο Φλούντζη και κ. Αφροδίτη Μπαρμπετάκη (τηλέφωνα επικοινωνίας 2631361619, 2631361664).

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Υπηρεσίας. Δειτε εδω

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις