Τέλος στο ''ψαλίδισμα'' της ενιαίας ενίσχυσης ζητούν οι αγρότες

0ι δικαιούχοι που  αναζήτησαν  στους λογαριασμούς τους στα τραπεζικά υποκαταστήματα την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης βρέθηκαν προ εκπλήξεων κινητοποιώντας τα αγροτικά στελέχη αλλά και τους τοπικούς βουλευτές σε αναζήτηση λύσεων.
Τέλος στα λάθη θέλουν οι αγρότες  που είδαν τον ΟΠΕΚΕΠΕ να τους "ψαλιδίζει" άδικα- όπως λένε- τις επιδοτήσεις τους!
Oι αγρότες και κτηνοτρόφοι που διαπίστωσαν πως τους έχουν αφαιρεθεί μεγάλα ποσά ή και ολόκληρη η εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης θα πρέπει να περιμένουν να ανοίξει και πάλι ο ΟΠΕΚΕΠΕ το σύστημα του για να προσέλθουν στις οργανώσεις τους και δούν που έγινε ο λάθος υπολογισμός ,κι όπου είναι εφικτό να κάνουν διόρθωση.
Μια αδικία, η οποία δεν τους άφησε να κάνουν Χριστούγεννα ήρεμα, αλλά τους έβαλε σε μια διαδικασία επίπονη μέσα στις γιορτές. Ενώ όπως λένε, οι "κουτσουρεμένες" επιδοτήσεις, δεν τους άφησαν το περιθώριο για να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αγορές και να κάνουν...γιορτές.
Είναι χαρακτηριστικό ότι - όπως αναφέρουν οι αγρότες , υπάρχουν συνάδελφοι τους που ενώ πήραν κανονικά την πρώτη δόση, δεν έλαβαν τη δεύτερη ολόκληρη.
Επισημάνθηκε το πρόβλημα αλλά και οι ουρές από παραπονούμενους αγρότες που έσπευσαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να δουν τι συνέβη 
Αυτό που ζητείται πλέον είναι η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, την ώρα που αναμένεται μέχρι μεθαύριο και η καταβολή της εξισωτικής του 2013 και 2014 αντίστοιχα.
Όπως διαφαίνεται πάντως στον ορίζοντα η επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος είναι πολύ πιθανό να μην γίνει στο άμεσο μέλλον. Για αυτό και από τους αγρότες καλούνται όλοι οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι τους να παρέμβουν και να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις