Ιδρύθηκε ο «Βιοκτηνοτροφικός  Σύλλογος Σερρών»

Ιδρύεται σωματείο με την επωνυμία «ΒΙΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ» με τον διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ», το οποίο έχει έδρα την τοπική κοινότητα Μεσοκώμης του Δήμου Εμμανουήλ Παππά της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα το πρώην Δημοτικό Σχολείο της τοπικής κοινότητας Μεσοκώμης και λειτουργεί βάσει του παρόντος καταστατικού. 

Σκοποί του συλλόγου είναι: α) η ενημέρωση των μελών μέσα από εκδηλώσεις και ημερίδες, β) η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών με σκοπό την προβολή και την επίλυση των θεσμικών προβλημάτων που υπάρχουν στο κλάδο, γ) οι παρεμβάσεις σε τοπικό και σε πανελλήνιο επίπεδο, δ) η συνεργασία με φορείς που ως στόχο θα έχουν την ανάπτυξη του βιοτικού επιπέδου των κτηνοτρόφων αλλά και την αειφόρο ανάπτυξη της κτηνοτροφίας, ε) η προώθηση γενικότερων συμφερόντων των μελών του συλλόγου.

Κατατέθηκε αιτημα  σημερα 19 Μαιου στο πρωτοδικείο Σερρων για την αναγνωριση του ανωθι σωματείου.. Προσωρινο Δ.Σ οριστηκαν  οι:
Προεδρος Τζιομαλλος Κων/νος 
Αντιπροεδρος Καρακουτης Γιωργος
Γραματεα Καραγκιοζης Νικολαος 
Ταμια Οξουζογλου Μιχαηλ
Συμβοιλοι Πετκος Νικολαος Ασλανιδης Ιωαννης
Εφορος Δουρλιος Εμμανουηλ

Το αιτημα-καταστατικο συνυπογραφουν 41 συναδελφοι..

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις