Οι Βιοκαλλιεργητές Λακωνίας θα δικεδικήσουν τα διαφυγόντα κέρδη

Η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Π.Ε. Λακωνίας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποίησε την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της. Η παρουσία των μελών ήταν ικανοποιητική και υπήρξε απαρτία. Στην συνέλευση παρευρέθηκε και η νομική σύμβουλος της Ένωσης.

Έγινε ενημέρωση των μελών για τις ενέργειες του Δ.Σ. έως τώρα, όσον αφορά τη διαδικασία των πληρωμών και για τις περαιτέρω ενέργειες. Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα η διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών από την καθυστέρηση πληρωμών για τα έτη 2012, 2013,2014 καθώς και η διεκδίκηση της τιμής που ορίζει η νομοθεσία που διέπει το πρόγραμμα και ισχύει έως σήμερα.

Επίσης ορίστηκε νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και ώρα 17:30 μ.μ. για να ορισθεί το νομικό πλαίσιο και οι διαδικασίες που θα ακολουθήσουμε για την διεκδίκηση των ανωτέρω.

Η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ. να ενεργήσει άμεσα προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την δικαίωση, όσον αφορά τις επιλέξιμες καλλιέργειες ως ορίζει η Κοινοτική Νομοθεσία, εν όψει του Νέου Π.Α.Α. 2014-2020.

Διευκρινίζουμε για μια ακόμη φορά ότι όλες οι διεκδικήσεις που προαναφέρονται θα ισχύουν για τους παρόντες στην Συνέλευση και οι οποίοι θα υπογράψουν τα Πρακτικά αυτής. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις