Προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Κίνα

Η China Export World εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία για την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Κίνα. Συνεργαζόμαστε με την νεοϊδρυθείσα CSC Global Sourcing Limited με έδρα το Hong Kong για να φέρουμε σε επαφή ελληνικά εξαγώγιμα προϊόντα με Κινέζους Εισαγωγείς.

Η CSC Global Sourcing Limited δεν είναι μια τυχαία εταιρεία. Είναι μια joint venture επένδυση ανάμεσα στην «China South City» και την «Cargo Services Far East», τη μητρική εταιρεία της eCargo Enteprise Limited, την οποία εκπροσωπούμε στην Ελλάδα.

Ο όμιλος των εταιρειών CARGO SERVICES απασχολεί παγκοσμίως 10.000 άτομα, έχει ετήσιες πωλήσεις της τάξεως των 2 δις δολαρίων Αμερικής και κατέχει σημαντική θέση στον τομέα των logistics στην Κίνα και σε τρίτες χώρες. Μέτοχος με 10% στην βασική εταιρεία του Ομίλου είναι η HSBC Principal Investments.

Η «China South City» (www.chinasouthcity.com) είναι μια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Hong Kong (HSX:1668) και είναι ιδιοκτήτης 8 mega Εμπορικών Κέντρων στην Κίνα (αξία ακίνητης περιουσίας 3 δις ευρώ).

Τα Εμπορικά Κέντρα βρίσκονται σε MEGA συμπλέγματα κτιριακών εγκαταστάσεων της «China South City» με γραφεία, αποθήκες, ξενοδοχεία κλπ, εκτάσεως εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων.

Τα 8 mega Sites βρίσκονται (πλήρης παρουσίαση στην ιστοσελίδα της www.chinasouthcity.com):

 

  1. Shenzhen (2.100.000 τμ σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο του 2015)
  2. Nanning (821.000 τμ σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2015)
  3. Chongqing (408.000 τμ κατασκευασμένα τον Μάρτιο του 2015)
  4. Nanchang (1.500.000 τμ σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2015)
  5. Hefei (1.030.000 τμ σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2015)
  6. Xi'an (1.190.000 τμ σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2015)
  7. Zhengzhou (1.910.000 τμ σε λειτουργία τον Αύγουστο του 2014)
  8. Harbin (801.000 τμ κατασκευασμένα τον Μάρτιο του 2015)

 Ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχός της «China South City» είναι η εταιρεία Tencent η οποία είναι ιδιοκτήτης του δεύτερου μεγαλύτερου Marketplace για ηλεκτρονικό εμπόριο της Κίνας (μετά το Tmall της Alibaba), του JD.com.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SOURCING

 

Μια από τις βασικές λειτουργίες της CSC Global Sourcing Limited είναι η υποστήριξη της «China South City» να βρίσκει προϊόντα για να πωλούνται στα δικά της Εμπορικά Κέντρα. Το ιδιαίτερο στοιχείο των Εμπορικών Κέντρων της «China South City» είναι ότι αναζητούν Εισαγόμενα προϊόντα κάθε είδους. Η πώληση των προϊόντων αυτών στην Κίνα δεν περιορίζεται στα Εμπορικά Κέντρα της «China South City» αλλά μπορεί να γίνει μέσω κάθε δικτύου που οι εισαγωγείς θα κρίνουν δόκιμο.

 

ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΙ

 

Η πρώτη ζήτηση που μας υπέβαλε η CSC Global Sourcing Limited είναι για ελληνικό μέλι και για προϊόντα βασισμένα στο μέλι (είδη διατροφής, καλλυντικά κλπ).

Όποια εταιρεία παράγει σχετικά προϊόντα και ενδιαφέρεται για εξαγωγή αυτών στην Κίνα παρακαλούμε όπως μας αποστείλει στο email [email protected] τα ακόλουθα στοιχεία:

 

  • ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (στα αγγλικά αν είναι δυνατόν)

  • HEALTH CERTIFICATE (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΥΤΟΥΓΕΙΑΣ)

  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • ΤΙΜΕΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (ενδεικτικές τιμές, κλίμακα κλπ)

Τα ανωτέρω στοιχεία τα χρειαζόμαστε στην Αγγλική γλώσσα.

Τα στοιχεία θα προωθηθούν στην CSC Global Sourcing Limited και εφόσον κριθούν ενδιαφέροντα θα ακολουθήσει επικοινωνία για να συζητηθούν οι όροι συνεργασίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις