Δωρεάν διανομή φρούτων και οπωροκηπευτικών σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο

Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης “Ιόνια Συμμαχία κατά της Φτώχειας”, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος της δωρεάν διανομής φρούτων και οπωροκηπευτικών.

Ως επικεφαλής εταίρος της Σύμπραξης, η ΠΙΝ έχει ξεκινήσει την παραλαβή, μετά από τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους, 80 τόνων φρούτων ( μήλα και δαμάσκηνα) για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, τα οποία θα διανεμηθούν από τους εταίρους της Σύμπραξης στους δικαιούχους ωφελούμενους.

Οι φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διαδικασία της διάθεσης είναι για Κεφαλονιά-Ιθάκη, η ΠΕ Κεφαλονιάς, το Επαρχείο Ιθάκης, ο Δήμος Κεφαλονιάς, ο Δήμος Ιθάκης, η Μητρόπολη Κεφαλληνίας και η Ένωση Πολυτέκνων Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Για τη Ζάκυνθο, η ΠΕ Ζακύνθου, ο Δήμος Ζακύνθου, ο ΟΔΑΖ, η Μητρόπολη Ζακύνθου και Στροφάδων, ο Σύλλογος ΑμΕΑ “Ποπολάροι”, ο Σύλλογος ΑμΕΑ Ζακύνθου, ο Σύλλογος “Όνειρο του παιδιού” και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ζακύνθου. Η ενημέρωση των δικαιούχων ωφελούμενων για τον χρόνο και τον τόπο διανομής γίνεται από τους Φορείς Εταίρους της Σύμπραξης οι οποίοι έχουν αναλάβει την διανομή. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις