Σχέδιο απόφασης για το Μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία» του ΠΑΑ 2014-2020

Επιστολή της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας προς  τους:   Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου,Γ.Γ. κ. Αντώνογλου,  Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ. Κασίμη και  Γεν. Δ/νση Βιώσιμης Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με σχέδιο απόφασης για το Μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία» του ΠΑΑ 2014-2020. Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

Αγαπητοί Κύριοι,

Στις 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:06 μ.μ. μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το ανωτέρω αναφερόμενο Σχέδιο ζητώντας μας εντός 7 ημερολογιακών ημερών να καταθέσουμε τυχόν παρατηρήσεις μας ηλεκτρονικά έως την Πέμπτη 27/10/2016. Πέραν αυτού μηδέν.

Κύριε Γενικέ Γραμματέα, Χαράλαμπε Κασίμη αυτή είναι η διαβούλευση που μας είχατε διαβεβαιώσει; Με διαδικασίες «fast-track»; Εάν πραγματικά θέλετε την διαβούλευση θα πρέπει τουλάχιστον να μετακινήσετε την προθεσμία έως την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, διαφορετικά μας κοροϊδεύετε.

Είναι αδύνατον οι 60 σελίδες του Σχεδίου και η πληθώρα των Ευρωπαϊκών Κανονισμών να μελετηθούν σε 7 ημέρες γιατί μας είναι αδύνατον να απουσιάσουμε από τα χωράφια μας τουλάχιστον τις μισές και μάλιστα σε περίοδο ελαιοσυλλογής. Περιμένουμε απάντηση σας, έως την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις