ΣΥΒΑΑ: για την διαβούλευση που αφορά την εφαρμογή του Μέτρου 11 Βιολογική Γεωργία του Π.Α.Α. 2014-2020

Επιστολή του Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής σχετικά με την διαβούλευση που αφορά την εφαρμογή του Μέτρου 11 Βιολογική Γεωργία του Π.Α.Α. 2014-2020 προς τους: Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου, Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χ. Κασίμη , Γ.Γ. κ. Αντώνογλου , Προιστάμενο Δ/νσης Βιολογικής Παραγωγής ΥΠΑΑΤ κ. Φίλλιπο Σέκκα , Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο ΟΠΕΚΕΠΕ .

 

ΘΕΜΑ: «Επιστολή του ΣΥΒΑΑ σχετικά με την διαβούλευση της Υπουργικής Απόφασης που αφορά την εφαρμογή του Μέτρου 11 Βιολογική Γεωργία του Π.Α.Α. 2014-2020»

 

Ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής ύστερα από προσεκτική μελέτη του προς διαβούλευση προσχεδίου σχετικά με την υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του μέτρου 11 «Βιολογική Γεωργία» του ΠΑΑ 2014-2020 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα που προκύπτουν είναι κοινά για όλους του συναδέλφους βιοκαλλιεργητές ανά την επικράτεια.

 

Ως εκ τούτου προσυπογράφουμε τις προτάσεις που κατατέθηκαν την 3η Νοεμβρίου 2016 από την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Περιφέρειας Λακωνίας όπως αυτές έχουν διατυπωθεί σε σχετική επιστολή.

 

Για τον Σύλλογο Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής,

 

Ο Πρόεδρος

Μαΐστρος Καραμπάσης

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις