Εντός δεκαημέρου η αποπληρωμή για το 2015 των τευτλοπαραγωγών

Έγινε συνάντηση σήμερα 5.12.2016 αντιπροσωπείας τευτλοπαραγωγών από όλη την Ελλάδα με την Διοίκηση της ΕΒΖ Α.Ε. όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η ΕΒΖ εντός του δεκαημέρου θα γίνει η αποπληρωμή των παραγωγών για το 2015.

«Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες από τις καθυστερήσεις πληρωμών που παρατηρήθηκαν και έγινε προσπάθεια να τεθεί χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των παραγωγών.

Στο πλαίσιο   αυτό η Διοίκηση δεσμεύτηκε εντός του προσεχούς δεκαημέρου να γίνει η εξόφληση των οφειλών του 2015, μεγάλο μέρος των οφειλών του 2016 να δοθεί στους τευτλοπαραγωγούς πριν το τέλος του έτους και η ολοσχερής εξόφληση της φετινής παραγωγής να εκτελεσθεί μέχρι 30 Ιανουαρίου 2017.

Κοινή προσπάθεια παραγωγών και Διοίκησης της ΕΒΖ είναι συνέχεια της παραγωγής σακχαρότευτλων ώστε να συνεχιστεί η παραγωγή ζάχαρης στην Ελλάδα με την λειτουργία και των τριών εργοστασίων στην χώρα.

Η συνέχιση της λειτουργίας της Ε.Β.Ζ. και η επέκταση των δραστηριοτήτων της είναι ο κοινός μας στόχος», αναφέρει η Διοίκηση της ΕΒΖ.  

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις