Νέες ομαδικές αγωγές ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών

Νέες ομαδικές αγωγές ανακοίνωσαν,για την οριζόντια / μη παραμετροποιημένη μείωση τιμών των αγροτικών Φ/Β,ότι θα καταθέσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

                                                                          

Ανακοινώνεται ότι, στο τέλος Μαϊου 2017 θα ασκηθούν νέες ομαδικές αγωγές για την οριζόντια / μη παραμετροποιημένη μείωση τιμών των αγροτικών Φ/Β. Στις αγωγές - που ασκούνται για λογαριασμό νεότερων μελών του Συλλόγου - μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη που ζημιώθηκαν και το επιθυμούν.

Ταυτόχρονα θα ασκηθούν για τους παλιούς ενάγοντες συμπληρωματικές των αρχικών που κατατέθηκαν τον Νοέμβριο 2014 και Ιούνιο 2015 και θα επιδιωχθεί ενιαία εκδίκαση μ' αυτές.

ΕΠΕΙΔΗ

- Η άνιση μεταχείριση σε βάρος μας και οι στρεβλώσεις είναι αυταπόδεικτα, αναδείχθηκαν από τον σύλλογο επαρκώς και αναγνωρίσθηκαν από την πολιτεία επίσημα  και

- Όπως ενημερωθήκαμε στην σύσκεψη της 16/3/2017 με την πολιτική ηγεσία του Υ.Π.ΕΝ, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν μετά τον μηδενισμό του ελλείματος Ε.Λ.ΑΠΕ (Νοέμβριο) δεν θα έχουν αναδρομικό χαρακτήρα.

ΚΑΛΟΥΜΕ

τους αγρότες που ζημιώθηκαν από την μη παραμετροποίηση τιμών ( όλοι πλην συνδέσεων 2013 με νέα τιμή 0,37708 & 0,3550184 ), να συμμετέχουν στις αγωγές και να διεκδικήσουν - πριν παραγραφούν - τα ποσά που τους αναλογούν και δικαιούνται από 1/4/2014. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις