ΣΕΚ: Καταγγελία υπονόμευσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας


Επιστολή σε μέλη ΣΕΚ. Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:


Θέμα: Καταγγελία υπονόμευσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας

Κύριε Πρόεδρε,
Κύριε Διευθυντή,

Ενημερωθήκαμε από μέλη μας ότι πολλοί κτηνοτρόφοι έχουν πάρει επιστολή, μέσω των αντιπροσώπων των γαλακτοβιομηχανιών, με την οποία η ΠΕΚ τους ζητάει εξουσιοδότηση, ανεξάρτητα αν είναι μέλη της ή όχι, να προχωρήσουν στην ίδρυση Εθνικής Διεπαγγελματικής Φέτας (επισυνάπτεται σχετική επιστολή). Όλα αυτά γίνονται ενώ η διαδικασία ίδρυσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας ΠΟΠ, στην οποία μετέχουν ο ΣΕΚ, η Ο.ΔΙ.Π.ΠΑ.Φ. και ο Σύλλογος Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ήδη έχουμε καταγγελίες από μέλη μας, οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί.

Καταγγέλλουμε τις κινήσεις αυτές οι οποίες εκτός του ότι είναι διασπαστικές,αγγίζουν και τα όρια της κατάχρησης με την απόσπαση στοιχείων και υπογραφών, που αποτελούν προσωπικά δεδομένα των κτηνοτρόφων.Επισημαίνοντας ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας αποτελεί τη μεγαλύτερη κτηνοτροφική οργάνωση στη χώρα, εκπροσωπώντας όλους τους κλάδους της κτηνοτροφίας, πανελλαδικά, εφιστούμε την προσοχή σας ότι οι επιστολές αυτές δίνονται και σε μέλη μας.

Σας καλούμε να ενημερώσετε άμεσα τους κτηνοτρόφους για τις κινήσεις αυτές που υπονομεύουν την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας ΠΟΠ και παράλληλα να μας τις αποστέλλετε και να τις δημοσιοποιείτε.

Τονίζουμε ότι εφόσον οι διαδικασίες αυτές συνεχιστούν ο ΣΕΚ θα κινηθεί προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να υπερασπιστεί τα μέλη του και την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωσης Φέτας.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους κτηνοτρόφους να μην πέφτουν στην παγίδα τέτοιων διασπαστικών κινήσεων. Σήμερα μάλιστα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, που η κτηνοτροφία βαδίζει στο χείλος του γκρεμού (τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής, υπερφορολόγηση, υπερχρέωση κ.α) είναι μεγάλη ανάγκη να είμαστε ενωμένοι για να υπερασπίσουμε τα συμφέροντά μας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις