Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Παραρτήματος ΣΕΚ Μακεδονίας- Θράκης

Με λιτή τελετή πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια του Παραρτήματος ΣΕΚ Μακεδονίας- Θράκης στη Σίνδο, στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΚ Πεβερέτος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος  του ΣΕΚ Τσομπάνος Χρήστος, μέλη Δ.Σ. του ΣΕΚ και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσιρώνης Γιάννης, οι βουλευτές της Ν.Δ. Β’ Θεσσαλονίκης κ. Καράογλου Θεόδωρος και κ. Αναστασιάδης Σάββας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παπάς Θεοφάνης.

 

Χαιρετισμό απέστειλαν οι βουλευτές του Σύριζα Β’ Θεσσαλονίκης κ. Μάρδας Δημήτρης και Α’ Θεσσαλονίκης κ. Μπόλαρης Μάρκος, ο Αντιπεριφεριάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιουτίκας Κωνσταντίνος καθώς και ο Δήμαρχος Δήμου Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Μετά την τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΕΚ όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κτηνοτροφία, με κυριότερα:

  • Την καταστροφική μείωση των τιμών παραγωγού αιγοπρόβειου γάλακτος (έως 15%).
  • Την ένωση του κτηνοτροφικού κινήματος στη χώρα, για την οποία με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κο Πεβερέτο να υλοποιήσει την πρωτοβουλία αυτή.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις