Στις κάλπες οι Γεωτεχνικοί  για την ανάδειξη νέας διοίκησης

 

Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ) πρόκειται να διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Γι

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα. Κάθε μέλος (τακτικό ή ομότιμο) μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα μόνο στο Εκλογικό Τμήμα της Περιφέρειας στην οποία ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα (ή του τόπου διαμονής του, προκειμένου για τα ομότιμα μέλη και τους ανέργους) επιδεικνύοντας στην Εφορευτική Επιτροπή έγγραφο με το οποίο να αποδεικνύεται η ταυτότητά του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας). Μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον ειδικό κατάλογο μελών άγνωστης διεύθυνσης, μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα προσέλθουν, υποβάλλοντας στην Εφορευτική Επιτροπή τα ανάλογα δικαιολογητικά.

Όσα από τα μέλη του ΓΕΩΤΕΕ φέρονται ότι έχουν υπόλοιπο οφειλών, θα πρέπει είτε να το εξοφλήσουν καταβάλλοντας το αντίτιμό του την ημέρα της ψηφοφορίας στην Εφορευτική Επιτροπή (η οποία τους χορηγεί και σχετική απόδειξη είσπραξης) είτε να προσκομίσουν στην Εφορευτική το αποδεικτικό καταβολής των οφειλών τους από τα οποίο θα φαίνεται ότι καταβλήθηκε το ποσό οφειλής τους προς το ΓΕΩΤΕΕ.

Την ψήφο των Γεωτεχνικών του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ διεκδικούν έξι (6) συνδυασμοί:

  1. Αγωνιστική Μετωπική Παρέμβαση – Ανυπότακτοι Γεωτεχνικοί
  2. Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών
  3. Γεωδράση
  4. Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση
  5. Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Επιστημόνων Γεωτεχνικών (ΔΑΚΕ Γεωτεχνικών)
  6. Πανεπιστημονική Γεωτεχνικών – Συνεργαζόμενοι
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις