Ο αγροτικός  σύλλογος Αλεξανδρούπολης στη διάθεση του Ελληνικού κράτους για την προστασία των συνόρων μας

Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός σύλλογος του δήμου Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωση του δηλώνει τα ακόλουθα ζούμε τραγικές και επικίνδυνες καταστάσεις για την χώρα μας στέλνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες μέρα και νύχτα κανένας ευρωπαίος δεν πρόκειται να μας βοηθήσει μόνοι μας ενωμένοι ως έθνος πρέπει να δώσουμε συντεταγμένα την μάχη!

Αυτήν την ώρα στα παραποτάμια αναχώματα του Έβρου βρίσκονται οχήματα της αστυνομίας του στρατού και αγροτικά αυτοκίνητα !
Αστυνομικοί , στρατιωτικοί αγρότες , κτηνοτρόφοι , ψαράδες, κυνηγοί , επαγγελματίες και πολλοί άλλοι ενώνουν της δυνάμεις τους και στέλνουν μήνυμα ότι εκβιασμοί με θύματα ανθρώπινες ψυχές είναι απαράδεκτοι !
Τα σύνορα της χώρας μας φυλάσσονται με κάθε τρόπο !

Ο αγροτικός και κτηνοτροφικός σύλλογος του δήμου Αλεξανδρούπολης εκφράζουμε τη βαθιά αγωνιά και την έντονη ανησυχία μας για τα διαδραματιζόμενα γεγονότα έντασης στα σύνορα του νομού μας με την Τουρκία.

Συντασσόμαστε απόλυτα με τις ενέργειες του ελληνικού κράτους και τις προσπάθειες του να αποτρέψει την είσοδο στη χωρά μας χιλιάδων παράνομων λαθρομεταναστών. έχουμε δε, θέσει  τους εαυτούς στη διάθεση του προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς  αν αυτό κριθεί αναγκαίο στην προσπάθεια για διασφάλιση της τάξης και της νομιμότητας στα σύνορα μας. αυτές τις κρίσιμες στιγμές είμαστε καθ' όλα έτοιμοι, τόσο ως άτομα, αλλά και ως συλλογική οντότητα, να συνδράμουμε τα μέγιστα στην υπηρέτηση του κοινού καλού του τόπου μας, οπού και όπως μας ζητηθεί από το ελληνικό κράτος.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις