ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΠ - Πρόγραμμα για παιδιά

Τα παιδιά μαθαίνουν για την στήριξη της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στη γεωργία το οποίο περιλαμβάνει εκπαιδευτικά βίντεο και ασκήσεις! Στα πλαίσια της εκστρατείας, θα δημιουργηθούν συνολικά 7 εκπαιδευτικά βίντεο γύρω από διάφορα θέματα της ΚΑΠ με στόχο να ενημερωθούν τα παιδιά  δημοτικής εκπαίδευσης.

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) στηρίζει τους αγρότες και συμβάλλει στην αναγέννηση της υπαίθρου και στην ανάπτυξη της γεωργίας.

Το δεύτερο βίντεο το οποίο έχει ως στόχο να δείξει στα παιδιά με ποιον τρόπο η Κοινή Αγροτική Πολιτική στηρίζει τη γεωργία είναι έτοιμο. Το βίντεο περιλαμβάνει εκπαιδευτικές δραστηριότητες ώστε τα παιδιά να  μάθουν με έναν διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο τον σημαντικό ρόλο που παίζει η Κοινή Αγροτική Πολιτική ώστε όλοι μας να απολαμβάνουμε ποιοτικά και σε προσιτές τιμές γεωργικά προϊόντα.

Μία αναδρομή στο παρελθόν με εικόνες από το πώς ήταν η γεωργία πριν τη θέσπιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής θα βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν τη σύγκριση με το σήμερα και θα τροφοδοτήσει τόσο την φαντασία των παιδιών όσο και συζήτηση με τους γονείς.

Επισκεφτείτε λοιπόν το κανάλι της εκστρατείας ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠ στο Youtube και μοιραστείτε το βίντεο με τα παιδιά σας.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις