USDA: Aνακοινώνει την έγκαιρη κυκλοφορία επιλεγμένων πινάκων προϊόντων
USDA: Aνακοινώνει την έγκαιρη κυκλοφορία επιλεγμένων πινάκων προϊόντων

Στις 6 Νοεμβρίου 2020,, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) θα κυκλοφορήσει επιλεγμένους πίνακες που προετοιμάστηκαν για την επερχόμενη έκθεση USDA Agricultural Projections έως το 2030. Το USDA θα δημοσιεύσει διαδικτυακούς πίνακες που περιέχουν μακροπρόθεσμες προβλέψεις προσφοράς, χρήσης και τιμών έως το 2030 για μεγάλες καλλιέργειες και προϊόντα ζωικού κεφαλαίου των ΗΠΑ, καθώς και για την υποστήριξη μακροοικονομικών παραδοχών των ΗΠΑ και των διεθνών. Οι βραχυπρόθεσμες προβλέψεις από την έκθεση της Παγκόσμιας Γεωργικής Προσφοράς και Ζήτησης για τις Εκθέσεις της 9ης Οκτωβρίου 2020 χρησιμοποιούνται ως αφετηρία.

Αυτοί οι πίνακες θα δημοσιεύονται σε μορφή MS Excel ταυτόχρονα στον ιστότοπο του Office of the Chief Economist (OCE) και στον ιστότοπο της Υπηρεσίας Οικονομικής Έρευνας (ERS). Πρόσθετες οπτικοποιήσεις δεδομένων και υποστηρικτικό περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμες στη Βάση Δεδομένων Γεωργικής Βάσης ERS

Η πλήρης έκθεση USDA Agricultural Projections to 2030 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021 και θα περιλαμβάνει μια πλήρη συζήτηση σχετικά με τις προβλέψεις προμήθειας και χρήσης εμπορευμάτων, καθώς και τις προβλέψεις για το εισόδημα των εκμεταλλεύσεων και το παγκόσμιο εμπόριο εμπορευμάτων.

Οι μακροπρόθεσμες γεωργικές προβλέψεις του USDA αντιπροσωπεύουν μια συναίνεση σε επίπεδο τμήματος σχετικά με ένα δεκαετές αντιπροσωπευτικό σενάριο για τον γεωργικό τομέα. Πρόκειται για ένα σύνολο αποτελεσμάτων μοντέλου και αναλύσεων βάσει κρίσεων, που εκπονήθηκαν από τον Αύγουστο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021. Οι προβλέψεις δεν αντιπροσωπεύουν προβλέψεις USDA, αλλά αντικατοπτρίζουν ένα υπό όρους μακροπρόθεσμο σενάριο βασισμένο σε συγκεκριμένες παραδοχές σχετικά με τις μακροοικονομικές συνθήκες, την πολιτική, τον καιρό, και διεθνείς εξελίξεις, χωρίς εσωτερικά ή εξωτερικά σοκ στις παγκόσμιες γεωργικές αγορές. Ο γεωργικός νόμος του 2018 θεωρείται ότι θα παραμείνει σε ισχύ κατά την περίοδο προβολής.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις