«Στηρίζουμε τους παραγωγούς που συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία»


Ο κ. Χαρακόπουλος ξεναγήθηκε από το Δημήτρη και τον Ευριπίδη Κατσαρό στις εγκαταστάσεις του κτήματος, δοκίμασε κρασιά και έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ο ευλογημένος αυτός τόπος με το ιδανικό κλίμα, το φιλότιμο και κυρίως τον επαγγελματισμό των οινοπαραγωγών δίνει ένα εξαιρετικό προϊόν. Τα εκλεκτά ελληνικά κρασιά επάξια κατακτούν τις διεθνείς αγορές. Στηρίζουμε τους παραγωγούς, που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία.

Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Το αποδεικνύουν οι διακρίσεις, που έχουν κερδίσει τα κρασιά του γιατρού Δημήτρη Κατσαρού, που μας φιλοξενεί σήμερα στο κτήμα του.

Οι «δρόμοι του κρασιού» μας ξεναγούν στην ποιότητα. Αξίζει να τους περπατήσουμε. Να διαβούμε τις «Ανοιχτές Πόρτες» των οινοποιείων και να δοκιμάσουμε αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας».

Καλωσορίζοντας τον Αναπληρωτή Υπουργό ο κ. Δημήτρης Κατσαρός είπε τα εξής:

«Στόχος μας δεν είναι οι μεγάλες ποσότητες, αλλά η όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα. Είμαστε τυχεροί, διότι βρισκόμαστε σε έναν πολύ χαρισματικό τόπο, ο οποίος λόγω του εδάφους και του μικροκλίματος κάνει το κρασί μας να ξεχωρίζει και να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με ανάλογες ποικιλίες άλλων περιοχών».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις