ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται πληρωμές βασικής ενίσχυσης και Πράσινης Ενίσχυσης
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται πληρωμές βασικής ενίσχυσης και Πράσινης Ενίσχυσης

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του Agrocapital.gr  στις 21/6/2021 εως 26/6/2021  έρχονται οι πληρωμές του υπολοίπου της Βασικής Ενίσχυσης, καθώς και της  Πράσινης Ενίσχυσης και το ποσό για τους Γεωργούς Νεαρής Ηλικίας για τους αγρότες και τους  κτηνοτρόφους. 
Η απόφαση που είχε πάρει  ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τη μη καταβολή ποσοστού 10% της Βασικής Ενίσχυσης, 5% της Πράσινης Ενίσχυσης και 10% των Γεωργών Νεαρής Ηλικίας οδήγησε τους Γεωργούς και Κτηνοτρόφους της Χώρας στα «Κάγκελα» τα προηγούμενα Χριστούγεννα , αποδίδοντας ευθύνες για τη μη ορθή πληρωμή τους, στους υπεύθυνους της Χώρας.

Μερικές σημαντικές Διευκρινήσεις για τους Γεωργούς & Κτηνοτρόφους:
Το ποσό της Δημοσιονομική Πειθαρχίας για το έτος 2020 είναι διπλάσιο έναντι του 2019.

Υπάρχει περίπτωση η Μοναδιαία Αξία των Δικαιωμάτων σας να έχει πτώση έναντι αυτών του έτους 2019. Για το έτος 2020 ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν έκανε ποτέ γνωστοποίηση της Μοναδιαίας Αξίας των Δικαιωμάτων Δικαιούχων.

Τα χρήματα που λαμβάνουν οι Γεωργοί και Κτηνοτρόφοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Βασική Ενίσχυση, την Πράσινη Ενίσχυση και για τους Γεωργούς Νεαρής Ηλικίας δεν έχουν εξάρτηση με το παραγωγικό κομμάτι. Για το λόγο αυτό και λαμβάνουν χρήματα για την Αγρανάπαυση Αγροτεμαχίων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδίδει χρήματα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής και όπως όλοι παρατηρούν δίδει ιδιαίτερη αξία τα τελευταία έτη σε Περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις