Ολοκληρώθηκε το 7Ο Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου
Ολοκληρώθηκε το 7Ο Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη  επιτυχία το 7Ο Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στις 12-13/6  στη Καλαμάτα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάστηκαν οι  ομιλίες των εκδηλώσεων που καταπιάστηκαν με  σημαντικά και διαφορετικά ζητήματα που αφορούν το ελαιόλαδο. Η πλούσια συζήτηση που αναπτύχθηκε φανερώνει την μεγάλη αγωνία του κόσμου του ελαιολάδου αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν για καλυτέρευση των συνθηκών σε όλα τα επίπεδα. Δόθηκε ραντεβού για το 2022  με την παρουσία παραγωγών, επαγγελματιών και εκθετών εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες της πανδημίας .

 Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης που προσέφεραν ποικιλοτρόπως για τη πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μέγα χορηγό του Φεστιβάλ μας  EFPS GEA-WESTFALIA SEPARATOR

Τους υποστηρικτές μας : Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών , Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη –Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Πυρήνας ΑΕ Biofresh, Hellenic Instrument, Barinotia.

Τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης που παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν με εκπροσώπους τους στο Φεστιβάλ  το Δήμο Καλαμάτας , το Δήμο Τριφυλίας, το Δήμο Οιχαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα  Μεσσηνίας, την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας,  το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το ΓΕΩ ΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος).  

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις