Αιτωλοακαρνανία: Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών
Αιτωλοακαρνανία: Ενεργοποιήθηκαν οι επιτροπές καταγραφής ζημιών

Γίνεται γνωστό ότι για την άμεση αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021, στους Δήμους Ι.Π. Μεσολογγίου και Ξηρομέρου από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νίας και την Πολιτική Προστασία έχουν ενεργοποιηθεί οι επιτροπές καταγραφής των ζημιών σε τοπικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από σήμερα, Δευτέρα 6/12/2021, στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Κύπρου 30 - Μεσολόγγι), προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις για να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών.

Σε δήλωσή της η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, αναφέρει ότι «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει τις υπηρεσίες της σε ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την υποστήριξη των πληγέντων από τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν με σφοδρότητα τις τελευταίες ημέρες την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας. Στο πλαίσιο αυτό, οι διαδικασίες ελέγχου και καταγραφής επιχειρήσεων που έχουν υποστεί ζημιές προχωρούν ταχύτατα».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις