Παρέμβαση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση των Γεωργικών Συμβούλων
Παρέμβαση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την πιστοποίηση των Γεωργικών Συμβούλων

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον Υπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Στύλιο, για την αποδοχή των προτάσεων που κατατέθηκαν εκ μέρους του Επιμελητηρίου με στόχο την πιστοποίηση των Γεωργικών Συμβούλων του δεύτερου κύκλου για τις πρώτες δύο κατηγορίες συμβουλών.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αποκλειστούν εκατοντάδες συνάδελφοι, οι οποίοι είχαν καταθέσει από το προηγούμενο καλοκαίρι τα χαρτιά τους για εκπαίδευση και ένταξή τους στο μητρώο που διατηρεί ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για τους Γεωργικούς Συμβούλους, αλλά η εκπαίδευσή τους ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες.

Η παρέμβαση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. έδωσε την δυνατότητα συμμετοχής όλων αυτών των συναδέλφων στο Μέτρο 2 του Π.Α.Α. 2014-2020, ενώ ταυτόχρονα έδωσε τη δυνατότητα στα πιστοποιημένες δομές να προσλάβουν αρκετούς, ώστε να συμμετέχουν με καλύτερους όρους στο Μέτρο.

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα συνεχίσει να είναι αρωγός των συναδέλφων σε όλα τα θέματα που τους απασχολούν, ενώ θα παρέμβει περαιτέρω, με προτάσεις και τεκμηριωμένες απόψεις, ώστε το μέτρο των γεωργικών συμβουλών να στεφτεί από επιτυχία, προσφέροντας έτσι στην αγροτική οικονομία και στην παραγωγική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις