Δυναμικό παρόν από τη STIHL στην 29η AGROTICA 2022

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της STIHL στην 29η AGROTICA 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο περίπτερο της STIHL, να δουν από κοντά αλλά και να δοκιμάσουν μια πλειάδα μηχανημάτων της εταιρίας προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και κυρίως μεγάλης διάρκειας ζωής.

«Θα είμαστε όπου χρειαστεί, πάντα δίπλα στον παραγωγό, τον απλό αγρότη, τον καλλιεργητή ή τον επιχειρηματία που μας κάνει περήφανους με την ποιότητα των προϊόντων του για να τον στηρίξουμε να διευκολύνει την εργασία του, να αυξήσει την παραγωγή του, με τρόπο αποτελεσματικό και βιώσιμο» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας και Κύπρου της STIHL, Ηλίας Ραβάνης.

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό iMow επί το έργο προσκαλούσε τους επισκέπτες να το γνωρίσουν.  Η ανεξάντλητη γκάμα αξεσουάρ, καυσίμων, λιπαντικών και μέσων ατομικής προστασίας κέρδισε το θαυμασμό των επισκεπτών.    

Τα βλέμματα όλων τράβηξε η αγέρωχη 15 ετών ελιά που τοποθετήθηκε ειδικά στο περίπτερο μαζί με την τεράστια γκάμα επαναφορτιζόμενων και βενζινοκίνητων μηχανημάτων για την ελαιοκομία και την ελαιοσυγκομιδή. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις