Δεύτερη αναβολή της εκδήλωσης για το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η προγραμματισμένη για ειδική εκδήλωση που ήταν να γίνει στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας όπου θα έπεφταν οι υπογραφές για την έναρξη της λειτουργίας του Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση αρχικά ήταν σχεδιασμένη να γίνει την περασμένη Τρίτη, και μετά από αναβολή, είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα, Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agrocapital η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 'Αδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Γεωργαντά αντίστοιχα και της Διευθύνουσας Συμβούλου της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ), Αθηνάς Χατζηπέτρου.

Σημειώνεται ότι οι συνολικοί πόροι που θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία του Ταμείου φτάνουν τα 21.500.000 ευρώ προερχόμενοι από το Μέσο Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα αφορά την παροχή συγχρηματοδοτούμενων δανείων επενδυτικού χαρακτήρα με ευνοϊκούς όρους προς Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό και μεταποιητικό κλάδο αγροτικών προϊόντων. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις