ΕΣΑΦ :αύριο όλοι έξω από το ΥΠΕΚΑ


Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (ΕΣΑΦ) καλεί όλους τους επαγγελματίες αγρότες που λειτουργούν φωτοβολταϊκά συστήματα σε μαζική συμμετοχή σε κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγματοποιεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στις 2 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) στην Αθήνα (Λεωφόρος Μεσογείων 119).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου: «Σκοπός της κινητοποίησης αυτής είναι η ανατροπή των αρνητικών δεδομένων που επικρατούν στον κλάδο και απειλούν όλους μας με χρεοκοπία.
Ειδικότερα, σαν ΕΣΑΦ ζητούμε την άμεση καταβολή των οφειλόμενων από το ΛΑΓΗΕ ποσών στους αγρότες - ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών πάρκων, καθώς η λειτουργία τους καθίσταται ελλειμματική, δεδομένης και της σημαντικής επιβάρυνσης από τα επιτόκια των δανείων».

 «Είναι επιβεβλημένο να συμμετάσχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός αγροτών -  ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών στην αυριανή συγκέντρωση», δήλωσε με αφορμή την προγραμματισμένη κινητοποίηση ο πρόεδρος του ΕΣΑΦ, κ. Θωμάς Κουτσουπιάς.

πηγη:paseges.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις