Μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων θα κατασκευάσει η Coca-Cola

Στην πόλη Webster των ΗΠΑ θα κατασκευαστεί η νέα μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων της Coca-Cola Company. Η εγκατάσταση θα έχει εκταση 745.000 τετραγωνικών ποδιών και αναμένεται να δημιουργήσει έως και 250 νέες θέσεις εργασίας.

Η νέα εγκατάσταση θα λειτουργεί από την Fairlife, θυγατρική της Coca-Cola που παράγει μια ποικιλία ποτών με βάση το γάλα.

Τα προϊόντα της παράγονται μέσω μιας διαδικασίας υπερφιλτραρισμένου γάλακτος που αφαιρεί τη λακτόζη και μεγάλο μέρος της ζάχαρης και διατηρεί την πρωτεΐνη και το ασβέστιο.

Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν υπερφιλτραρισμένο γάλα Fairlife, σέικ πρωτεΐνης Core Power και σέικ αντικατάστασης γεύματος Fairlife Nutrition Plan.

Η εταιρεία αναμένει να ξεκινήσει την κατασκευή του έργου το φθινόπωρο του 2023, με την επιφύλαξη των κατάλληλων εγκρίσεων και της τελικής επιμέλειας. Η κατασκευή και άλλες προετοιμασίες αναμένεται να διαρκέσουν περίπου δύο χρόνια, με την εγκατάσταση να είναι προγραμματισμένη να λειτουργήσει έως το τελευταίο τρίμηνο του 2025.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις