Corteva Agriscience: καινοτομεί στις συσκευασίες ζιζανιοκτόνων

Corteva Agriscience βελτιώνει τη συσκευασία των ζιζανιοκτόνων για να ωφελήσει τους αγρότες και το περιβάλλον

Η Corteva Agriscience, μια κορυφαία εταιρεία γεωργικών προϊόντων, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα πρωτοβουλία για τη βελτίωση της συσκευασίας των ζιζανιοκτόνων της. Οι νέες συσκευασίες θα μειώσουν την ποσότητα πλαστικού που χρησιμοποιείται κατά 90 μετρικούς τόνους ετησίως, θα είναι ταχύτερη για τους χειριστές στη χρήση και θα είναι πιο βολικές για παλετοποίηση. Επιπλέον, η διακριτική επωνυμία των νέων συσκευασιών θα βοηθήσει στην πρόληψη της πλαστογράφησης.

Η μείωση της χρήσης πλαστικού είναι ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Το πλαστικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας της ρύπανσης των ωκεανών και άλλων οικοσυστημάτων. Η Corteva εκτιμά ότι η μείωση της χρήσης πλαστικού κατά 90 μετρικούς τόνους ετησίως θα έχει ισοδύναμο αποτέλεσμα με την εξοικονόμηση ενέργειας που θα χρειαζόταν για να τροφοδοτήσει 1.800 νοικοκυριά για ένα χρόνο.

Οι νέες συσκευασίες είναι επίσης πιο βολικές για τους χειριστές στη χρήση. Είναι πιο ελαφριές και πιο εύκολο να ανοιχτούν, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ατυχημάτων και των περιβαλλοντικών διαρροών. Επιπλέον, οι νέες συσκευασίες είναι πιο βολικές για παλετοποίηση, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κόστους μεταφοράς και αποθήκευσης.

Η διακριτική επωνυμία των νέων συσκευασιών θα βοηθήσει στην πρόληψη της πλαστογράφησης, η οποία είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τη βιομηχανία των ζιζανιοκτόνων. Η πλαστογράφηση μπορεί να οδηγήσει σε προϊόντα χαμηλής ποιότητας που μπορεί να είναι επιβλαβή για τους αγρότες και το περιβάλλον.

Η πρωτοβουλία της Corteva για τη βελτίωση της συσκευασίας των ζιζανιοκτόνων της είναι ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της ασφάλειας των αγροτών. Είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Corteva είναι αφοσιωμένη στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της για το όφελος όλων.

Ειδικότερα, τα πλεονεκτήματα των νέων συσκευασιών της Corteva είναι τα εξής:

  • Μείωση της χρήσης πλαστικού κατά 90 μετρικούς τόνους ετησίως. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, καθώς το πλαστικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας της ρύπανσης των ωκεανών και άλλων οικοσυστημάτων.
  • Ταχύτερη χρήση από τους χειριστές. Οι νέες συσκευασίες είναι πιο ελαφριές και πιο εύκολο να ανοιχτούν, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των ατυχημάτων και των περιβαλλοντικών διαρροών.
  • Βολικότερη παλετοποίηση. Οι νέες συσκευασίες είναι πιο βολικές για παλετοποίηση, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κόστους μεταφοράς και αποθήκευσης.
  • Διακριτική επωνυμία για την πρόληψη της πλαστογράφησης. Η πλαστογράφηση είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τη βιομηχανία των ζιζανιοκτόνων. Η διακριτική επωνυμία των νέων συσκευασιών θα βοηθήσει στην προστασία των καταναλωτών από προϊόντα χαμηλής ποιότητας που μπορεί να είναι επιβλαβή.

Η Corteva Agriscience είναι μια εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η πρωτοβουλία της για τη βελτίωση της συσκευασίας των ζιζανιοκτόνων της είναι ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της ασφάλειας των αγροτών.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις