Syngenta Biologicals: Η βιώσιμη γεωργία ξεκινά από τους αγρότες

Η Syngenta Biologicals, η κορυφαία εταιρεία βιοδιεγερτών στον κόσμο, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών στο Μιλάνο, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2023. Το συνέδριο συγκέντρωσε πάνω από 1.500 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία των βιοδιεγερτών.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Syngenta Biologicals παρουσίασε τη νέα σειρά βιοδιεγερτών η οποία σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους αγρότες να αυξήσουν την απόδοση και την υγεία των καλλιεργειών τους σε δύσκολες συνθήκες.Η σειρα βιολογικων σκευασματων   βασίζεται σε φυσικά συστατικά που βοηθούν τα φυτά να ανταπεξέλθουν σε παράγοντες όπως η κλιματική αλλαγή, οι ασθένειες και τα παράσιτα.

Επιπλέον, η Syngenta Biologicals συμμετείχε σε μια συζήτηση με θέμα "Biostimulants, the Floor to Farmers", η οποία επικεντρώθηκε στο πώς οι βιοδιεγέρτες μπορούν να συμβάλλουν στη βιώσιμη γεωργία. Ο Riccardo Vanelli, ο Επικεφαλής Βιολογικών Προϊόντων της Syngenta Biologicals για την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, μίλησε για τη σημασία των βιοδιεγερτών για τη βελτίωση της απόδοσης και της υγείας των καλλιεργειών με βιώσιμο τρόπο.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, απένειμε επίσης το Farmer's Award 2023 Ο νικητής, κ. Paulo Roberto Dzierwa, ιδιοκτήτης της Fazenza Serrana στη Βραζιλία, διακρίθηκε ανάμεσα σε όλες τις εξαιρετικά πολύτιμες υποβολές, για τη σταθερά ενός σημαντικού αριθμού λύσεων βιοδιεγέρτη και βιοελέγχου, που εφαρμόζονται πάντα σε ολόκληρη την καλλιεργήσιμη γη, και για την εφαρμογή εργαλείων γεωργίας ακριβείας όπως drones, έξυπνες εφαρμογές, δορυφορική γεωργία, τηλεπισκόπηση και προηγμένη ανάλυση εδάφους,

αλλά και για τη συνολική προσοχή στη βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των δασών, της αναγεννητικής γεωργίας και των δίκαιων εργασιακών προτύπων

Η συμμετοχή της Syngenta Biologicals στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών στο Μιλάνο ήταν μια σημαντική ευκαιρία για την εταιρεία να προωθήσει τη δέσμευσή της στη βιώσιμη γεωργία. Η Syngenta Biologicals συνεχίζει να επενδύει σε καινοτόμες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν τους αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή τους με τρόπο που να είναι φιλικός προς το περιβάλλον.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις