Σήμερα η σύσκεψη των Πλημμυροπαθών Αγροτών στη Νίκαια

Στις 7 σήμερα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των αγροτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Σε κάλεσμα που απηύθυνε η ΕΟΑΣ του Νομού Λάρισας θα γίνει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Θεσσαλία, με τα πλημμυρισμένα χωράφια στην πρώην Λίμνη Κάρλα, την απώλεια παραγωγής σε όλα τα προϊόντα, τις προκαταβολές και τις αποζημιώσεις όπως ορίζονται από το ΦΕΚ της 6ης Νοεμβρίου και είναι πολύ χαμηλές που δεν καλύπτουν ούτε το κόστος παραγωγής. 

Τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Υπουργό που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και τις εξελίξεις σχετικά με το ΤΟΕΒ και τις επιπτώσεις που θα έχει στην τιμή του νερού άρδευσης.

Παράλληλα «μέσα από γόνιμη συζήτηση να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ώστε να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας που κυριολεκτικά αφοράνε στην επιβίωση μας», σύμφωνα με ανακοίνωσή τους. 

«Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Ποτέ κανένα πρόβλημα δεν λύθηκε ως δια μαγείας, ούτε με απραξία είτε στα καφενεία ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δόθηκαν λύσεις όταν αποφασισμένοι και ενωμένοι όπως σήμερα, με την συμμετοχή και τους αγώνες μας επιβάλλαμε το δίκιο μας! Όλοι εκεί! Δεν περισσεύει κανένας και όλοι μπορούν να συμβάλλουν ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα και εξελίξεις» καταλήγουν.  
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις