Αγρότες και κτηνοτρόφοι του Βόλου στο δρόμο με τα τρακτέρ τους - Διεκδικούν άμεση καταβολή αποζημιώσεων για τις πλημμύρες

Αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Βόλο και όμορους νομούς της Θεσσαλίας πραγματοποίησαν σήμερα μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τις περιοχές τους την προηγούμενη περίοδο .

Με τα τρακτέρ τους βγήκαν στους δρόμους αγρότες και κτηνοτρόφοι στον Βόλο, στέλνοντας  ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, πως ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Το πρωί της Τρίτης γεωργοί της Θεσσαλίας πλημμύρισαν τους δρόμους της θεσσαλικής πόλης ανάβοντας καπνογόνα ενώ το μεσημέρι παρέταξαν τα βαριά γεωργικά μηχανήματα έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας προχωρώντας στον αποκλεισμό του.

Οι διαμαρτυρόμενοι όπως ανέφεραν στο agrocapital  ζητούν από τους αρμόδιους να εισακουσθούν τα αιτήματα τους.

Μεταξύ άλλων αιτούνται την άμεση καταβολή αποζημιώσεων αλλά όπως επίσης και να παρθούν μετρά ανακούφισης μετά τις σοβαρές καταστροφές που επέφεραν οι πλημμύρες που σφυροκόπησαν τις περιοχές τους.  και έχουν δεχθεί τεράστιο πλήγμα στις καλλιέργειές τους οι αγρότες,

Αν τα αιτήματα αυτά δε δικαιωθούν, θα συνεχίσουμε  με δυναμικές κινητοποιήσεις γιατί έχουμε πρόβλημα επιβίωσης .Δε θα έχουμε εισόδημα από πουθενά και ο μόνος δρόμος είναι η διεκδίκηση δηλώνουν οι αγρότες . Αν δε λυθούν τα προβλήματα σύντομα,  θα ξεκινήσουμε  τις κινητοποιήσεις .

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις