ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγρότες έβαλαν φωτιά έξω από τα γραφεία στη Λαμία

Φωτιά σε δεμάτια από άχυρα, που ήταν τοποθετημένα επάνω σε παλέτες, έξω από το παράρτημα του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, έβαλαν αγρότες.

«Καταδικάζουμε το γεγονός» ανέφεραν στο Agrocapital οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο τονίζοντας «εμείς πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε. Είμαστε απλήρωτοι από τα Οικολογικά Σχήματα και από άλλες δράσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να κάνουμε κακό». 

Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την Προϊσταμένη του οργανισμού, Χαρά Ζησίμου σε καλό κλίμα, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι παραγωγοί της Φθιώτιδας και όχι μόνο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε διαμαρτυρία με απόθεση άχυρου στην είσοδο του Οργανισμού, στο οποίο έβαλαν φωτιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το LamiaReport.gr oι φλόγες πολύ γρήγορα φούντωσαν με τους καπνούς να πνίγουν τον περιβάλλοντα χώρο, ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που είναι ακριβώς δίπλα, άμεσα με τέσσερις πυροσβέστες, προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στο σημείο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το πυροσβεστικό σταθμό της πόλης, έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες σβήνοντας τη φωτιά. 

Οι φλόγες πολύ γρήγορα φούντωσαν με τους καπνούς να πνίγουν τον περιβάλλοντα χώρο, ωστόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που είναι ακριβώς δίπλα, άμεσα με τέσσερις πυροσβέστες, προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο LamiaReport.gr
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις