Εκνευρισμένοι οι αγρότες με τον Στ. Κελέτση

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει σε πολλούς αγρότες της ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης  η «εμμονή» του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Κελέτση να ασχολείται μόνο με τα προβλήματα της εκλογικής του περιφέρειας και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης.

Αυτό όπως ανέφεραν στο Agrocapital αγρότες από την Κομοτηνή και τις γύρω περιοχές, φάνηκε και από την επίσκεψη του κ. Κελέτση στην 30η Agrotica όπου επέλεξε να φωτογραφηθεί σε τρακτέρ που είχαν πουληθεί στον Έβρο, φωτογραφίες τις οποίες τις ανέβασε και σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Όπως είπαν «και τα 157 Σχέδια Βελτίωσης στην Αλεξανδρούπολη και γενικά στο Νομό Έβρου εγκρίθηκαν, ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιοχές (Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας) όπου πολλοί παραγωγοί «κόπηκαν» από τα Σχέδια Βελτίωσης». 

Και κατέληξαν «ο υφυπουργός θα πρέπει να θυμάται ότι είναι υφυπουργός των αγροτών όλης της Ελλάδας και όχι μόνο του νομού Έβρου». 

Υ.γ. Πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη η επιλογή του κ. Κελέτση να φωτογραφηθεί σε τρακτέρ μεγάλης εταιρίας αγροτικών μηχανημάτων. Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν η εν λόγω κίνηση έχει άλλους σκοπούς από πίσω, όπως η «διαφήμιση» της εν λόγω μάρκας.


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις