Δυσαρέσκεια από τους αγροτικούς συλλόγους Κρήτης

Την έντονη δυσαρέσκεια για τη μη εκπροσώπησή τους στην αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασαν σύλλογοι της Κρήτης.

Με επιστολή που απέστειλαν στον κ. Μητσοτάκη οι αγροτικοί Σύλλογοι Σελίνου Χανίων, Τυμπακίου Ηρακλείου, Ιεράπετρας και Σητείας Λασιθίου ζητούν μεταξύ άλλων να «παρευρίσκονται στην συγκεκριμένη σύσκεψη εκπρόσωποι των Συλλογικών Οργάνων από την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς θεωρούμε αδιανόητο αυτή την αδιαφορία για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της Κρήτης και δεν μας αφήνει πλέον κανένα περιθώριο υπομονής.»

Ολόκληρη η επιστολή: 

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Κρήτης δεν θα εκπροσωπηθεί επίσημα στην επερχόμενη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη 13/2/2024.

Το δεδομένο ότι δεν έχετε αποδεχτεί ποτέ έως τώρα κανένα από το πλήθος των αιτημάτων μας για συνάντηση σε ορθό χρόνο ώστε να συζητηθούν σοβαρά προβλήματα ,όπως η κοροϊδία με τους εργάτες γης, το Μεταφορικό Ισοδύναμο αλλά και γενικά τις πολιτικές που δημιουργηθούν αθέμιτο ανταγωνισμό για τα αγροτικά προϊόντα της Κρήτης, εντείνει ακόμα περισσότερο την αγανάκτηση μας.

Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι οι λύσεις για αυτά ζητήματα άπτονται της δικής σας παρέμβασης καθώς εμπλέκονται πολλά συναρμόδια υπουργεία.

Από τα παραπάνω, ζητάμε να παρευρίσκονται στην συγκεκριμένη σύσκεψη εκπρόσωποι των Συλλογικών Οργάνων από την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς θεωρούμε αδιανόητο αυτή την αδιαφορία για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της Κρήτης και δεν μας αφήνει πλέον κανένα περιθώριο υπομονής. Αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση». 

* Δείτε ΕΔΩ την Επιστολή
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις