Αύριο οι αποφάσεις για τα μπλόκα

Στο Παλαμά της Καρδίτσας θα κρίνει το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς αύριο, Πέμπτη θα γίνει η πανελλαδική συνεδρίαση των εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για τη πρώτη σύσκεψη μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη με την 15μελη επιτροπή των αγροτών με το κλίμα να είναι υπέρ της συνέχισης των κινητοποιήσεων.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στον Πλατύκαμπο σύσκεψη, με τους παρευρισκόμενους να ενημερώνονται για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Όπως διαφάνηκε πάντως με δηλώσεις που έκανε το μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας θα εισηγηθεί ενίσχυση των κινητοποιήσεων. 

Δυσαρεστημένοι από τα μέτρα είναι οι αγρότες από το μπλόκο των Μαλγάρων με τον εκπρόσωπο του μπλόκου, Κωνσταντίνο Ρούζιο, να δηλώνει ότι «μετά τη χθεσινή συνάντηση με τον κ. πρωθυπουργό μείναμε πολύ δυσαρεστημένοι που μιλούσε συνέχεια για τον πάτο του βαρελιού, αλλά αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο. Μας έδωσε μια κλωτσιά και πήγαμε στα τάρταρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «κλιμακώνουμε με αποκλεισμό για πολλές ώρες της εθνικής οδού ενώ θα γίνει σίγουρα κάθοδος στην Αθήνα. Σήμερα θα αποφασίσουμε και θα βγάλουμε ένα πόρισμα»

Κλίμα συνέχισης του αγώνα επικρατεί και στα μπλόκα των αγροτών σε Κάστρο, Αταλάντη, Ανθήλη, Αλμυρό, Μάλγαρα και Καστοριά, μετά την ενημέρωση που έγινε χθες το βράδυ. 
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις