Η Peugeot στη Γαλλία λανσάρει το “PeugeotSalon”
PeugeotSalon
  • Η Peugeot στη Γαλλία λανσάρει το “PeugeotSalon”, μια μοναδική εμπορία για τον πελάτη.

Με αφορμή την ακύρωση του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Peugeot αποφάσισε να προσφέρει στους φίλους της αλλά και στους υποψήφιους πελάτες της, μια μοναδική εμπειρία μέσω του “SalonPeugeot.

 

Από τις 14 έως τις 31 Οκτωβρίου, ένας συναρπαστικός ιστότοπος θα επιτρέψει στους χρήστες του διαδικτύου να ανακαλύψουν τα νέα μοντέλα της Peugeot μέσω ενός εικονικού σόου. Στην ουσία πρόκειται για μια τρισδιάστατη απεικόνιση του περιπτέρου της Peugeot σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα, οι επισκέπτες της οποίας έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα νέα μοντέλα της μάρκας μέσα από μια 360ο περιήγηση. Και όλα αυτά απλά και εύκολα από ένα κινητό, ένα τάμπλετ ή έναν υπολογιστή.

 

Από τις 15 έως τις 25 Οκτωβρίου, θα λειτουργήσει ένας ζωντανός εκθεσιακός χώρος με όλα τα νέα μοντέλα περιλαμβανομένων των νέων SUV PEUGEOT 3008 και 5008. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα από εξειδικευμένο προσωπικό ενώ ηλεκτρονικοί πωλητές θα είναι διαθέσιμοι προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παραγγελίες. 

 

  • Πρώτο σε πωλήσεις στη Γαλλία το Νέο Peugeot 208

Το Peugeot 208 αναδείχθηκε το πρώτο αυτοκίνητο σε πωλήσεις στη Γαλλία, γεγονός στο οποίο φυσικά έχουν συμβάλει και οι εξαιρετικές επιδόσεις της ηλεκτρικής έκδοσης του μοντέλου. Η Peugeot παρουσίασε αύξηση των πωλήσεων της τάξεως του7% αλλά και 1,7% αύξηση μεριδίου αγοράς σε σχέση με το 2019.

 

  • Η Lifestyle συλλογή της Peugeot «Since 1810»

Με αφορμή την επέτειο 210 χρόνων της η Peugeot αποτίει φόρο τιμής, μέσω της lifestyle συλλογής «SINCE 1810», διαθέσιμη onlineστην BoutiquePeugeot. Το PEUGEOT Design Lab, το παγκόσμιο στούντιο σχεδιασμού της μάρκας, υπογράφει και το λογότυπο που έχει αφιερωθεί στην 210η επέτειο. Τα νέα αντικείμενα PEUGEOT Lifestyle είναι άμεσα διαθέσιμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα https://boutique.peugeot.com

 

  • 80 χρόνια ηλεκτροκίνησης συμπληρώνει η Peugeot

Το 1941 η PEUGEOT για να ανταπεξέλθει στο έλλειμα συμβατικών καυσίμων, πρότεινε μια πρωτοποριακή λύση για την εποχή του: το VLV("VéhiculeLéger de Ville - Light City Vehicle"), το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Peugeot, ένα μίνι διθέσιο οικονομικό καμπριολέ, σχεδιασμένο για αστική χρήση. Το VLV λειτουργούσε με ηλεκτρική ενέργεια, χρησιμοποιώντας μπαταρίες που βρίσκονταν στον εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου και έναν ηλεκτροκινητήρα χωρίς διαφορικό για κίνηση στους πίσω τροχούς. Η αυτονομία του του ήταν 70 έως 80 km και χρησιμοποιούταν κυρίως απόταχυδρομικούς υπαλλήλους ή γιατρούς. 377 PEUGEOT VLVs παρήχθησαν μεταξύ 1941 και 1943 στο εργοστάσιο La Garenne στην περιοχή του Παρισιού.

 

Τοπικά νέα:

  • Πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του το Peugeot 208 στην Ελλάδα

Το Νέο Peugeot 208, λίγους μόνο μήνες μετά το εμπορικό του λανσάρισμα, κατέκτησε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία του τον Σεπτέμβριο. Αξιζει να σημειωθεί πως η μικρομεσαία κατηγορία, την οποία εκπροσωπεί το μοντέλο είναι η κυρίαρχη κατηγορία της αγοράς, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην αξία της εν λόγω πρωτιάς.

 

  • Πρώτη θέση για την Peugeot στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων το 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου

Η Peugeot διαπρέπει και στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, τη νέα τάση που πρόσφατα έκανε αισθητή την παρουσία της και στην Ελλάδα. Σχεδόν 1 στα 3 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα που πουλήθηκαν τους πρώτους 9 μήνες του έτους ήταν Peugeot!Tα νέα Peugeote-208 και e-2008 έχουν κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού και ξεχωρίζουν, τόσο για τον τολμηρό σχεδιασμό τους, όσο και για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, τη μοναδική τους αυτονομία και την οικονομία κτήσης και χρήσης.

 

  • Πρώτη θέση για την Peugeot σε πολλές περιοχές της Ελλάδας το 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου

Η Peugeot στο πλαίσιο της γενικότερης ανοδικής της πορείας, έχει κατακτήσει την πρωτιά σε διάφορους νομούς και περιοχές της λάδας την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2020. Μεταξύ αυτών των περιοχών η Μαγνησία, η Βοιωτία, ο Έβρος, τα Τρίκαλα, η Σάμος και η Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις