Volkswagen Saveiro: Ένας οικονομικός και αξιόπιστος σύμμαχος

Το Volkswagen Saveiro είναι ένα pickup μοντέλο που κατασκευάζεται από την Volkswagen για την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ξεκίνησε να πωλείται στη Βραζιλία το 1982 και έχει περάσει από πέντε γενιές. Η τελευταία γενιά, η οποία παρουσιάστηκε το 2009, ανανεώθηκε πρόσφατα για τρίτη φορά.
Η ανανέωση του Saveiro περιλαμβάνει νέα εμφάνιση, με διαφορετικής διαμόρφωσης προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα μάσκα και φώτα. Επίσης, προσφέρονται νέας σχεδίασης τροχοί, το πίσω μέρος του είναι ανυψωμένο σε σχέση με πριν ενώ η εμπρός ανάρτησή του είναι μεγαλύτερη σε ύψος κατά ένα εκατοστό.
Επιπλέον, σε κάποιες εκδόσεις του έχει διαμορφωθεί προστατευτική ποδιά στο εμπρός μέρος του και το επίπεδο εξοπλισμού του έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με πριν.
Το Saveiro διατίθεται με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,6 λίτρων που αποδίδει 116 ίππους και 158 Nm ροπής.
Συγκριτικά με το Amarok, το Saveiro είναι ένα πιο προσιτό και οικονομικό pickup μοντέλο. Είναι επίσης μικρότερο σε μέγεθος και έχει λιγότερο ισχυρό κινητήρα. Ωστόσο, είναι εξίσου ικανό για εργασίες μεταφοράς και εκτός δρόμου.
Το Saveiro είναι ένα δημοφιλές pickup μοντέλο στη Λατινική Αμερική. Είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές pickup μοντέλο στη Βραζιλία, μετά το Fiat Strada.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις