«Ερωτηματικά» γύρω από το νέο Toyota Hilux

Η όγδοη γενιά του ημιφορτηγού της Toyota παρουσίασε μια περίεργη συμπεριφορά, κατά τη διάρκεια του τεστ ταράνδου,όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη διαδικασία που υπεβλήθη. 
Ένα από τα πιο διάσημα κι ολοκληρωμένα επαγγελματικά μοντέλα είναι το Toyota Hilux, όμως στην τελευταία του γενιά συνεχίζει να δημιουργεί ερωτηματικά σε θέματα γύρω από την οδική συμπεριφορά. Η έβδομη γενιά του (η προηγούμενη) αντιμετώπιζε τα ίδια θέματα πίσω στο 2007 και τώρα, το πρόβλημα δείχνει να παραμένει. 
Το τεστ ξεκινά με ευθεία κίνηση του αυτοκινήτου στα 60 χλμ./ώρα και την απότομη αλλαγή πορείας δύο φορές, με αποτέλεσμα να αξιολογείται η ευκολία εναλλαγής πορείας που μπορεί να προκύψει από κάποιο ζώο στο οδόστρωμα για παράδειγμα. 
Στο βίντεο που ακολουθεί, τεστάρονται κι άλλα «αγροτικά» μαζί με το Hilux, όπως το νέο Nissan Navara, το Volkswagen Amarok, το Ford Ranger, το Isuzu D-MAX και το Mitsubishi L200 χωρίς κανένα να δείχνει ανάλογη εικόνα, ακόμη και σε ταχύτητες που φτάνουν τα 68 χλμ./ώρα. Σίγουρα πάντως η Toyota θα δώσει σύντομα μια λύση, καθώς κατά τα άλλα το νέο Hilux είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της κατηγορίας του. 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις