ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ: Σε ομηρία βρίσκονται οι δικαιούχοι αγρότες για την πληρωμή
cofuzio

Σε ομηρία βρίσκονται οι δικαιούχοι αγρότες της πληρωμής για το  ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ καθώς όπως φαίνεται  δεν έχουν  πιστωθεί στους λογαριασμούς τους.

Τα προηγούμενα χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της πληρωμής που αφορούσε το ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ πραγματοποιούνταν το αργότερο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου και τώρα, όπως είπαν παραγωγοί στο Agrocapital «σε έξι ημέρες έχουμε Χριστούγεννα και εμείς δεν ξέρουμε πότε θα πληρωθούμε.

Ακόμη περιμένουμε τα λεφτά και λεφτά δεν βλέπουμε ή μάλλον τα βλέπουμε  και δεν μπορούμε να τα ακουμπήσουμε».  
Και μάλιστα σε μια χρονιά που «έχουμε σοβαρά προβλήματα από τις τεράστιες ανατιμήσεις που έχουν γίνει στα εργατικά, στα εφόδια, στα καύσιμα αλλά και στα προϊόντα» καθιστώντας ολοένα και πιο δύσκολη την επιβίωσή τους.
Πολλοί από αυτούς βρίσκονται ήδη σε αδιέξοδο καθώς έχουν προχωρήσει στο «κόψιμο» τιμολογίων και παραστατικών για την αγορά των απαραίτητων υλικών.
Οι απειροελάχιστες πληρωμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν αφορούν το σύνολο των χρημάτων που πρέπει να τους πιστωθούν αλλά έχουν γίνει και τραγικά λάθη. Καταγγέλλουν παράλληλα ότι δεν έχει ανοίξει το σύστημα υποβολής των ενστάσεων κάνοντας λόγο για… ένα «μπάχαλο» στις πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Αντί η κυβέρνηση να μας βοηθά και να μας πληρώσει στην ώρα μας επιλέγει να το πάει εντελώς ανάποδα», είπαν στο Agrocapital.
Και καταλήγουν «Ας ελπίσουμε να πληρωθούμε το συντομότερο δυνατό μήπως μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε γιορτές και Χριστούγεννα σαν άνθρωποι».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις